Våra Moogio-butiker

Göteborg Hisingen

Moogio Göteborg/Hisingen drivs av Per Guregård som är vår nya representant på Hisingen. Enheten drivs under vårt så kallade flex-koncept vilket innebär att den delar showroom med vår butik i Mölndal. Självklart erbjuds hela Moogios sortiment av högkvalitativa markiser, parasoller, persienner, rullgardiner och andra måttbeställda solskydd. Varmt välkommen att kontakta oss eller boka ett kostnadsfritt hembesök, hälsar Per Guregård.

Kontaktuppgifter

Göteborgsvägen 46
431 37 Mölndal
Tel: 031-166 000
hisingen@moogio.se

 

Öppettider

Mån – fre 10-17
Lör 10-14

 

Medarbetare i Göteborg Hisingen

PER GUREGÅRD

Enhetsansvarig
0760-280400
per.guregard@moogio.se

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Bild som visar en fristående markis med grön markisväv

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden