Våra Moogio-butiker

Markiser och gardiner i Linköping

Den 24/3 2021 slog Moogio Linköping upp portarna på Tornbyvägen 1-3! Här finner du numera hela Moogios stora utbud av måttbeställda markiser, gardiner, persienner, solsegel, parasoll och andra högkvalitativa solskydd. Vi ser fram emot att guida och hjälpa dig till det bästa valet av solskydd till ditt hem eller företag.

Just nu: 30% på utställnings- och demoex – först till kvarn! Gäller t.o.m. 31/12, så länge lagret räcker och gäller endast utställnings- och demoex.
Välkommen att kontakta oss hälsar Lars och Anna Karlsson!

Kontaktuppgifter

Tornbyvägen 1-3

582 73 Linköping
013 66 000
linkoping@moogio.se

Öppettider

Måndag-fredag 10-18

Lördag 10-14

Medarbetare i Linköping

Lars Karlsson

Enhetsansvarig
0767 80 84 80
lars.karlsson@moogio.se

Anna Karlsson

Enhetsansvarig
0736 70 59 52
anna.karlsson@moogio.se

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Med Moogios solskyddsguide får du hjälp att hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd. 

    Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden