Våra Moogio-butiker

Malmö Väst

Moogio Malmö Väst (före detta Persienn Pågarna) har funnits i Malmöområdet sedan 1972. Våra kunder i Malmö är varmt välkomna till vår butik i Lund, där vi gärna visar upp vårt breda utbud av markiser, persienner, plisségardiner, lameller och andra solskydd. Om du önskar ett hembesök, står vår områdesansvarige säljare Matthias redo med sitt stora engagemang och breda expertis inom solskydd.
Välkommen att kontakta Matthias eller besöka vår butik i Lund!

Kontaktuppgifter

Traktorvägen 15
226 60 Lund
Tel: 046 30 70 60
malmo@moogio.se

Öppettider

Mån -fre 10-18
Lör 10-14

 

Medarbetare i Malmö Väst

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. I vårt utbud finns en stor mängd snygga och smarta solskyddsprodukter som hjälper dig med alltifrån mörkläggning, vindskydd, insynsskydd och – såklart – solskydd. I vår solskyddsguide får du hjälp med att hitta rätt bland vårt stora utbud av markiser, parasoller, persienner, solsegel och andra solskydd. 

Till Solkyddsguiden Till Solkyddsguiden