En modern designklassiker, med en twist

Den stilrena twistrullgardinen är ett både formstarkt och exklusivt solskydd som är lika snyggt i stora fönsterpartier som i mindre. Kombinationen av smart funktion och läcker design gör den till ett populärt val i moderna hem. Måttbeställ storlek, mönster och färg för en skräddarsydd, medveten stil. Läs mer nedan eller kontakta din närmaste butik här för tips och råd, eller boka kostnadsfritt hembesök här. Vi hjälper till med måttagning och montering – välkommen!

Introduktion

Fulländad funktion. Förstklassig form.

Twistrullgardinen är ett exklusivt solskydd i premiumkvalitet. Vissa väljer den för dess unika funktion. Andra för dess formstarka design. Men för de flesta är den väl avvägda kombinationen av form och funktion som fäller avgörandet.

Full kontroll

Skräddarsytt ljusinsläpp, för varje tillfälle

Twistrullgardinens funktion påminner lite om en persienn. Men istället för lameller av trä eller aluminium tillverkas twistgardinen av dubbla lager mönstrad väv som monteras parallellt. Genom att justera vävarnas position får du exakt det ljusgenomsläpp och insynsskydd som du önskar, vid varje tillfälle.

Matcha med inredningen

Med eller utan kassett

Twistrullgardinen kan beställas med eller utan kassett som döljer väven när den är upprullad. Med kassett skapas ett sömlöst och stilrent utseende och väven skyddas dessutom när den inte används. Kassetterna går att beställas i flera olika färger för att passa med olika vävar, väggfärger och inredningsdetaljer.

Dammfritt

Enkel och lättanvänd

Om du inte tycker om att städa kommer du att älska twistrullgardiner! För till skillnad från persienner, vars horisontella lameller lätt samlar damm och smuts, slipper du dammet med en twist. Och du döljer den enkelt och elegant med fjärrkontroll, röststyrning eller förinställda scenarier när den inte används.

Motorisera och styr med app eller röst

För extra komfort går det enkelt att köpa till en motor till dina twistrullgardiner, så att du kan styra dem med app, Google Home eller fjärrkontroll. Motorn kan dessutom drivas helt med batteri.  Det gör att du kan få en snygg motoriserad lösning även när du inte vill, eller kan, koppla på el.

Som gjord för stora fönster

Twistrullgardiner ämnar sig kanske extra väl för stora fönster och fönsterpartier, med en imponerande maxbredd på hela 275 cm och en maxhöjd på 280 cm. Och i stora fönster kommer twistrullgardinen verkligen till sin rätt. Du slipper hängande gardiner och skrymmande persienner vilket skapar en exklusiv och stilren känsla.

Släpp in ljus, eller mörklägg. Kanske mitt emellan?

En annan stor fördel med twistrullgardiner är deras flexibilitet. Du kan rulla ut den i önskat läge och sedan välja hur stort mellanrum du vill ha mellan gardinens ogenomskinliga delar. Det ger dig mycket stor flexibilitet och du kan styra exakt hur mycket insyn och ljusgenomsläpp du önskar.

Garanterad kvalitet

När du väljer en twistrullgardin får du alltid fem års garanti på dess funktion. Det gör att du kan känna dig trygg i att den håller länge och att du får hjälp om något behöver lagas eller reklameras.

Prata solskydd med oss!

Är twistrullgardiner rätt för din bostad eller fritidshus? Boka ett kostnadsfritt hembesök genom att klicka här, så ger vi tips och råd på plats i din bostad. Du är också varmt välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt lösning för just ditt hem.