Motorisering av gardiner

Motorisering från Somfy

Väljer du motorstyrning från Somfy får du en diskret och väl skyddad motor monterad inne i solskyddets överlist.

Den vanligaste lösningen Somfy tillhandahåller är så kallad RTS, detta betyder att du styr dina solskydd med en fjärrkontroll. Du har möjlighet att ställa in olika program beroende på när du vill att gardinerna ska rullas upp/ned.

Vill du ha smarta gardiner är det styrsystemet Connexion som gäller. Denna lösning styrs via en app i telefonen eller i surfplattan och skapar en stor flexibilitet. Med Connexion kan du till exempel sitta på jobbet och med några enkla klick dra ned gardinerna hemma i vardagsrummet då du märker att solen steker på och du vill ha ett svalt hem när du kommer hem.

Somfys mest avancerade styrsystem heter TaHoma och innebär att du i princip kan göra vad du vill med olika styrningar i hemmet. TaHoma är ett komplett hemma automatik-system som är kompatibelt med andra styrsystem du har i ditt hem. Du kan sammankoppla exempelvis garageport, belysning, larm mm så allt styrs genom ditt TaHoma-system.
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

Hitta närmaste butik

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

Vi hjälper dig hitta rätt solskydd

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

  Röd divan i vindsvåning med matchande fondvägg och gardiner i takfönstren

  Solskyddsguiden

  För ljust i sovrummet? Eller lite för mycket insyn i bostaden? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra gardiner, persienner, rullgardiner och andra solskydd.

  Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden