Motorisering av gardiner

PowerView från Luxaflex

Luxaflex® styrsystem heter PowerView® och innebär att gardinerna enkelt styrs med din smarttelefon, surfplatta eller Pebble® fjärrkontroll. Det innovativa och trådlösa systemet styr automatiskt dina Luxaflex®-gardiner, samtidigt som du även kan betjäna dem var för sig eller alla på en gång – oavsett var du befinner dig. Allt sker enligt dina instruktioner.

Med appen kan du enkelt skapa skräddarsydda scenarier, som styr gardinerna i alla rum så att de betjänas samtidigt eller i den kombination du bestämmer. Du kan också enkelt ställa in tiden, så att det sker automatiskt – så att du själv slipper. Du behöver inte ens vara hemma! Appen skapar också möjlighet att själv enkelt koppla ihop tidsinställning med soluppgång och solnedgång. PowerView® appen räknar själv ut tidpunkt för att utnyttja solens energi maximalt.

Med PowerView® kan du styra dina gardiner när du inte är hemma med hjälp av fuktionen RemoteConnect på din smarttelefon eller läsplatta – så att ditt hem ser bebott ut, även när du är bortrest. Den enkla batteridrivna betjäningen är dessutom helt barnsäker eftersom inga linor eller kedjor behövs.

De flesta gardiner med PowerView® är batteridrivna, och därmed lätta att installera, styra och underhålla. Batteriet döljs bakom överlisten och syns inte. Du kan även koppla systemet till en stickkontakt.
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller lite för mycket insyn i bostaden? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra gardiner, persienner, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden