Energismarta lamellgardiner

Energismarta lamellgardiner
Luxaflex

Luxaflex energibesparande lameller finns tre olika lamellbredder; 63 mm, 89 mm och 127 mm och består av ett mycket brett utbud av färger och mönster. Här finns alla möjligheter att hitta just den lamellgardinen du söker! Lamellgardinen regleras med kulkedja, lina och vridstång, dragstav eller med motor och fjärrkontroll. Skenan finns i vit, svart eller aluminium. Vill du ge din lamell en egen prägel kan du välja till insvetsade bottentyngder eller en bottenkedja och reglagekedja i stål som en dekorativ detalj.
Maxbredd: 700cm, Maxhöjd: 600cm
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
 • Mer information
  • Bottenvikt finns i vitt till alla lamellbredder samt i svart för 89 och 127 mm.
  • Bottenkedja finns i vitt till samtliga lamellbredder, samt i svart och stål för 89 och 127 mm.
 • Teknisk information / betjäning

  Lina/kedja: Lina i vitt, svart eller grått för drag. Kedja i vitt, svart eller stål för vinkling av lameller (stålkedja fås mot pristillägg på alla lamellbredder utom 63 mm). Kedjetyngd i vitt eller aluminium.

  Lina/vridstång: Lina i vitt, svart eller grått för drag och vridstång i 50, 100, 150 och 300 cm för vinkling av lameller. Gäller ej 250 mm.

  Kedjedrag: Vit ändlös kedja till både drag och vinkling av lameller. Finns i 30, 50, 70, 100, 150, 175, 200 och 250 cm. Gäller ej 250 mm.

  Drag/vridstång: Vit, grå eller svart aluminiumstång i längderna 50, 100, 150 och 200 cm. Används till både drag och vinkling av lameller. Gäller ej 63 och 250 mm. Aluminiumsting följer skenans färg.

  Motor: Välj standardmotor eller motor med inbyggd RTS-mottagare.

 • Mätning / montering

  För bästa resultat rekommenderar vi alltid att en av våra kunniga säljare/montörer kommer hem till er och tar mått och även hjälper till med monteringen.

  Vill du ändå mäta själv kommer här lite tips från Moogio och Luxaflex®:

  1. Mät alla fönster mycket noga. Mät fönstret i vågrät riktning längst upp, i mitten och längst ned. Mät det i lodrät riktning på vänster och höger sida samt i mitten.
  2. Komplettera med att även mäta fönstret på diagonalen. Alla mått tillsammans visar om ditt fönster är rakt eller ej.
  3. Om ett fönster inte är rakt, överväg då en utanpåliggande montering med gardinen fäst ovanför själva fönstret.
  4. Om din gardin inte rullas upp rakt kan det vara så att fönstret är snett. Många rullgardiner har en extra tung underlist. Den går att flytta för att kompensera för den sneda fönsterkarmen och därigenom förhindra att gardinen rullas upp snett.

  Tänk även på detta!

  • Är dina fönsterkarmar raka?
  • Hur ska gardinerna monteras? Inne i fönsterbågen, i nisch eller är en utanpåliggande montering att föredra?
  • Vilka gardiner har ett litet avstånd mellan väv och fönsterbåge, som i sin tur ger ett ljusinsläpp?
 • Pris / leverans

  Alla lamellgardiner från Luxaflex® måttbeställs och tillverkas unikt för ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför utifrån storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogiobutik så hjälper vi dig med allt du behöver känna till inför ditt gardinköp.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

  Solskyddsguiden

  För ljust i sovrummet? Eller lite för mycket insyn i bostaden? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra gardiner, persienner, rullgardiner och andra solskydd.

  Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden