Frihängande plisségardiner

Frihängande plisségardin Moogioline

Väljer du plisségardiner från Moogioline får du en tekniskt avancerad gardin i snygg design. Plisségardinerna täcker hela fönstret genom att man drar gardinen från uppifrån och ned, eller nedifrån och upp. Moogiolines plisségardiner kan installeras i alla en stor variation av fönster både vanliga rektangulära som trekantiga, cirkulära eller fönster med andra vinklar.
Kollektionen erbjuder hundratals olika vävar att välja mellan; enfärgade, transparenta, mörkläggande eller mönstrade. De flesta av Moogilolines plissévävar är av polyester och några av bomull och samtliga vävar är enkla att rengöra.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
 • Mer information

  Skenor är tillgängliga i fyra standardfärger: silver, vit, svart/brun och mässing. Det går även att få skenan i annan valfri RAL-färg mot ett pristillägg.

  Plastkomponenter är tillgängliga i grått, vitt eller svart.

 • Teknisk information / betjäning

  Lindrag: Placering i höger eller vänster sida. Linlås eller linhållare.

  Kedjedrag: Kedja i plast. Placering i höger eller vänster sida. Stålkedja mot pristillägg.

  Motor: Inbyggd motor från Somfy. Här kan du läsa mer om olika styrningssätt.

 • Mätning / Montering

  För bästa resultat rekommenderar vi alltid att en av våra kunniga säljare/montörer kommer hem till er och tar mått och även hjälper till med monteringen.

  Vill du ändå mäta själv kommer här lite tips:

  1. Mät alla fönster mycket noga. Mät fönstret i vågrät riktning längst upp, i mitten och längst ned. Mät det i lodrät riktning på vänster och höger sida samt i mitten.
  2. Komplettera med att även mäta fönstret på diagonalen. Alla mått tillsammans visar om ditt fönster är rakt eller ej.
  3. Om ett fönster inte är rakt, överväg då en utanpåliggande montering med gardinen fäst ovanför själva fönstret.
  4. Om din gardin inte rullas upp rakt kan det vara så att fönstret är snett. Många rullgardiner har en extra tung underlist. Den går att flytta för att kompensera för den sneda fönsterkarmen och därigenom förhindra att gardinen rullas upp snett.

  Tänk även på detta!

  • Är dina fönsterkarmar raka?
  • Hur ska gardinerna monteras? Inne i fönsterbågen, i nisch eller är en utanpåliggande montering att föredra?
  • Vilka gardiner har ett litet avstånd mellan väv och fönsterbåge, som i sin tur ger ett ljusinsläpp?
 • Pris / Leverans

  Alla plisségardiner från Moogioline måttbeställs och tillverkas unikt för ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför utifrån storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogiobutik så hjälper vi dig med allt du behöver känna till inför ditt gardinköp.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

  Solskyddsguiden

  För ljust i sovrummet? Eller lite för mycket insyn i bostaden? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra gardiner, persienner, rullgardiner och andra solskydd

  Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden