Sommarkampanj: Gratis Connexoon med motoriserad markis från Markilux & Draper

Vi har inte bara marknadens kanske bästa urval av måttbeställda kvalitetsmarkiser. Just nu får du ännu mer. Om du beställer en motoriserad markis från Markilux eller Draper mellan den 1/6 och den 30/6 2019 så bjuder vi på grymma Connexxon från Somfy. Med Connexxon styr du enkelt din markis trådlöst med din smartphone. Välkommen in till någon av våra butiker för att se hur det fungerar och ser ut. 

Upplev Connexxon på egen hand i våra butiker!

Våra markiser skräddarsys och monteras alltid enligt dina önskemål. Vi hjälper dig såklart också att hitta rätt tillval, inte minst appstyrning. Så, varmt välkommen in till en av våra butiker för att testa Connexxon och få råd, tips och inspiration om allt som rör markiser! Du är också alltid välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra kollegor, om du vill få proffshjälp på plats i din bostad. Närmaste butik finner du här.

Vad innebär kampanjen?

Just nu får du en gratis Connexoon (värde 1695 kr), när du köper en motoriserad markis från Markilux eller Draper. Erbjudandet gäller från 1/6 2019 till och med 30/6 2019.

Kostnadsfritt hembesök

Vi hjälper dig hitta rätt lösning

Kontakta din lokala Moogio-butik för rådgivning och ett kostnadsfritt hembesök genom att klicka här. Under besöket kikar vi på olika typer av motoriserade markiser, app-styrning och vilken kombination som passar bäst för just din uteplats eller terrass. Och du får såklart möjlighet att ställa dina frågor i lugn och ro. Välkommen in till oss på Moogio!

Boka möte här