Gratis Pebble® fjärrkontroll vid köp av PowerView® gardiner

Med PowerView® Motorisering från Luxaflex® rör dina gardiner sig på egen hand dagen igenom, på de tidpunkter du önskar. Du kan alltid styra dem på egen hand med din Pebble® fjärrkontroll eller med din telefon. Upplev PowerView® och få en demonstration i butiken. Erbjudandet gäller t.o.m. 30:e april 2018. Ord. pris 840 kr.

Välkommen in till din närmaste moogio-butik och upplev PowerView® på egen hand!

Vi hjälper dig hitta rätt gardiner

Våra gardiner skräddarsys och monteras alltid enligt dina önskemål. Om du behöver du hjälp, råd eller inspiration inför ditt val av gardiner så är du alltid varmt välkommen in till en av våra butiker. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra kollegor, om du vill få proffshjälp på plats i din bostad.

Vill du boka hembesök?

Kontakta din lokala moogio-butik för rådgivning och ett kostnadsfritt hembesök, genom att klicka här. Under besöket kikar vi på vilka gardiner, tygkvaliteter och gardinupphängningar som passar bäst och du får möjlighet att ställa dina frågor i lugn och ro.  Välkommen in till oss på moogio.

Nyfiken på motoriserade gardiner från Luxaflex®? Klicka här för mer information om PowerView®.  Du kan också se vårt sortiment av gardiner från Luxaflex® här.