Solskydd inomhus

Visa mer

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt i TV-rummet? Med rätt solskydd inomhus får du inte bara en estetiskt tilltalande inredningsdetalj för din bostads olika rum, det gör också din vardag både enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra fönstermarkiser, persienner, rullgardiner och andra invändiga solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden

Skydd från solen eller snygg heminredning?
Moogios inomhusprodukter är både och.

Genom vårt stora utbud av alltifrån gardiner till fönsterpersienner, rullgardiner och hissgardiner kan du inreda ditt hem precis som du vill ha det. Tillsammans med en av våra duktiga solskyddsexperter kan du låta kreativiteten flöda, sedan hjälper vi dig hitta just de solskyddsprodukter och inredningsdetaljer som uppfyller din vision. Vi hjälper dig att inreda ditt hem på ett sätt som både sticker ut designmässigt och ger dig ett behagligt inomhusklimat. Tänk efter vilka behov du har av solskydd inomhus för just ditt hem och hur du vill det ska se ut, så hjälper vi dig att hitta rätt. Vi har det mesta för mörkläggning, insynsskydd och solskydd i din bostads alla rum.

Förutom de solskydd som du monterar i fönstrets insida för att skärma av solen, hittar du också ett stort urval av snygga kuddar, tyger och gardinstänger som du kan anpassa precis som du vill i färg, form och mått så att det passar din övriga heminredning. Vi har också ett stort utbud av mörkläggningsgardiner i både vitt och svart för både sovrum och andra rum som behöver mörkläggas. Självfallet kan vi hjälpa dig att hitta barnsäkra solskydd om du har småbarn. Bor du i markplan eller någonstans där folk lätt har insyn? Då kan det ibland behövas insynsskydd i fönstret. Välkommen in till din lokala Moogio-butik för inspiration och råd. Vi hjälper dig att hitta snygg fönsterinredning med just de solavskärmande, ljuddämpande eller energisparande funktioner som du önskar för din bostad.