Elektrisk styrning

Vill du slippa dra upp och ner persiennen varje dag? Kunna sitta kvar i soffan när du upptäcker att solen börja blända teven? Har du behov av att automatisera dina invändiga solskydd så att du kan manövrera gardinerna när du inte är hemma?

Vi erbjuder automatiska lösningar till alla våra invändiga solskydd och gardiner. Du styr enkelt dina gardiner med en fjärrkontroll eller via en app på din smartphone eller surfplatta. Det finns tre olika motorer att välja mellan. Kabelbunden, trådlös motor eller batteridriven motor.

Att motorisera dina gardiner är mycket smart. Med en fjärrkontroll manövrerar du smidigt gardinen upp eller ned. Många motorer går även att programmera, exempelvis utifrån din dygnsrytm så gardinen rullas upp när det är dags att stiga upp på morgonen.

Carola Pålsson, Moogio Halmstad

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller lite för mycket insyn i bostaden? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra gardiner, persienner, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden