Klassiska gardiner

Få inredningsdetaljer kan förändra känslan i din bostad eller på ditt företag som klassiska gardiner. Välj tunga dramatiska eller tunna skira, en klassisk gardin sätter prägel på en bostad och med en bred variation av tyger och mönster kan vi lova att vi har gardinen som lyfter ditt hem till nästa nivå.

Vill du vara trendriktig så är det gardiner från golv till tak i tjocka tyger som sammet som gäller. Gardinerna skall fall i stora vågor och skapa en känsla av exklusivitet och hotell. I vår gardinguide kan du läsa mer om vilka trender som gäller just nu.

Genom att få gardinen måttanpassad och skräddarsydd får du en inredningsdetalj som skänker rummet det lilla extra i känsla och elegans.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller lite för mycket insyn i bostaden? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra gardiner, persienner, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden