Gardiner / Panelgardiner

Panelgardiner

Våra smarta panelgardiner passar utmärkt i vardagsrum med större fönsterpartier eller som flexibel rumsavdelare. Välj mellan transparenta, färgglada, mönstrade eller täckande vävar. Självfallet kan du mixa olika vävar och mönster i ditt panelgardinsystem. Det är bara din fantasi som sätter gränsen.

Våra panelgardiner sys med en praktiskt kardborrband upptill för enkel montering men även så att det är enkelt att ta av panelerna om du till exempel vill tvätta dem. I botten finns en kanal med plats för en bottentyngd som håller väven slät. Panelerna finns i valfri bredd upp till 135 cm. Bredden på väven beror på hur mycket av fönstret som ska täckas när gardinen är helt utdragen. Ska gardinen fungera som en ren dekoration rekommenderar vi panel bredder mellan 40-65cm beroende på ditt fönsters storlek
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
 • Panelgardiner Moogioline

  Moogiolines panelgardiner sys helt efter kundens önskemål. Vävarna levereras med kordborrband upptill för en enkel montering på skenan. I botten finns en kanal med plats för en bottentyngd som håller väven slät. Panelerna finns i valfri bredd upp till 135 cm.

 • Panelgardiner Luxaflex

  Luxaflex har ett brett sortiment av panelgardiner i olika mönster och struktur. Samtliga vävar finns även i deras rullgardinskollektion vilket gör att du kan matcha och mixa rullgardiner och paneler som du vill. Panelvävar i rullgardinstyger är styvare än traditionella panelvävar. De fungerar därför utmärkt att dra fram och tillbaka i skenan utan att trilla av vagnen eller att skrynkla sig. Vävarna är tåliga och bleks inte så lätt jämfört med vanliga tyger. De raka och släta längderna ger ett minimalistiskt och stilfult intryck.

   

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden