Klassiska hissgardiner

Hissgardiner ADO

Moogio har en egen kollektion av eleganta och snygga hissgardiner som kommer från danska ADO. Här hittar du ett brett utbud av enfärgade och mönstrade hissgardiner i olika tygsorter som garanterat passar alla rum i din bostad, oavsett om det är en mörkläggande hissgardin till sovrummet eller en vit hissgardin till köket du letar efter. Tygkollektionen uppdateras efter årstid och följer säsongens trender.
Hissgardinen kan manövereras med kulkedja eller med band. Ska du använda din gardin som ett solskydd och hissa den upp och ner ofta rekommenderar vi kulkedja.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller lite för mycket insyn i bostaden? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra gardiner, persienner, rullgardiner och andra solskydd.

Till Solskyddsguiden Till Solskyddsguiden