Panelgardiner

Våra smarta panelgardiner passar utmärkt i vardagsrum med större fönsterpartier eller som flexibel rumsavdelare. Välj mellan transparenta, färgglada, mönstrade eller täckande vävar. Självfallet kan du mixa olika vävar och mönster i ditt panelgardinsystem. Det är bara din fantasi som sätter gränsen.

Våra fina panelgardiner kommer från kvalitetsleverantörer som Luxaflex, ADO och Pagunette.

På bilden syns gardiner från Luxaflex®.

Oftast blir det finast att ha flera panellängder på varje sida, jag brukar rekommendera minst två. Men i lite större fönster kan det vara fint att kombinera ännu flera panelgardiner på varje sida – då kan du även dra dem fram och tillbaka för att skärma av ljus.

Veronica Ehne - Moogio Helsingborg

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller lite för mycket insyn i bostaden? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra gardiner, persienner, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden