Persienner

Kombipersienner

Kombipersienner är en trä- och en 50 mm aluminiumpersienn i ett. Persiennen är byggd på det moderna sättet där mekanismen ligger synlig i överlisten, vilket ger en industriell och modern look. Kombipersiennen är lättare att dra upp och ned än den traditionella träpersiennen och passar därför utmärkt till stora fönster. Den eleganta överlisten finns i sex färger och själva aluminiumlamellen finns i mängder av färger.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
  • Design och teknik

    Du väljer själv hur din kombipersienn ska se ut genom att välja färg på över- och underlist samt färg på stegband och lamell. 

    Stegbanden är 25 mm breda och finns finns i mängder av mönster och färger. Persiennen regleras och vinklas manuellt med ett elegant snördrag.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.