Persienner

Träpersienner

En vacker träpersienn erbjuder en flexibel avskärmning med de vågräta lamellerna som enkelt vinklas ner eller upp – beroende på hur mycket du vill skärma av.
Med träets naturliga karaktär upplevs ett mjukt och behagligt ljus i rummet oavsett om du väljer ett mörk eller ljust träslag. Träpersienner gör sig bäst i stora fönster och där den får lov att vara nedfälld ofta, så man kan se de vackra trälamellerna.

Hos oss hittar du träpersienner i flera olika träslag. Hårda träslag som exempelvis ek eller ask ger persiennen ett exklusivt utseende medan en persienn med bambuträ ger ett helt annat uttryck. Till våra oljade lameller använder vi en speciell olja som bevarar den fina karaktären i träet samt skyddar den mot UV-ljus.
Vill du ha ett prisvärt alternativ ska du välja en lamell av laserad lind.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader
 • Träpersienner från Moogioline

  Väljer du träpersienner från Moogioline får du en snygg och prisvärd persienn måttanpassad till ditt fönster. Träpersiennerna tillverkas i två olika lamellbredder, 25 och 50 mm. Väljer du 50 mm lameller har du även möjighet att välja ett bredare stegband. Persiennerna tillverkas i en stilren färgskala; vit, creme, svart, ljusgrå, grå, mörkgrå och antracit. Persiennerna går även att få i andra kulörer. Moogiolines träpersienner tillverkas av paulownia, basswood eller bambuträ. Paulowniaträet är unikt då det är extremt lätt och ett av de absolut bästa träslagen till just persienner.

  Maxmått  paulownia och basswood, bredd: 270 cm, höjd: 260 cm

  Maxmått bambu, bredd: 240 cm, höjd: 260 cm

   

   

 • Träpersienner från Luxaflex

  Luxaflex eleganta träpersienner  finns i två olika bredder, 50 cm och 70 cm. Kollektionen innehåller en stor variation av färger så här finns garanterat ett perfekt alternativ.

  Du kan göra din träpersienn ännu mer unik genom att välja ett dekorativt stegband ur Luxaflex kollektion. Du kanske vill ha en färg som sticker ut eller en som smälter in i rummets övriga inredning.

  Luxaflex träpersienner är tillverkade av material som anskaffats etiskt och odlats på ett hållbart sätt.

  Maxmått bredd: 300 cm, Maxmått höjd: 300 cm

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

Till Solskyddsguiden Till Solskyddsguiden

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.