Träpersienner

En vacker träpersienn erbjuder en flexibel avskärmning med de vågräta lamellerna som enkelt vinklas ner eller upp – beroende på hur mycket du vill skärma av.

Med träets naturliga karaktär upplevs ett mjukt och behagligt ljus i rummet oavsett om du väljer ett mörk eller ljust träslag. Träpersienner gör sig bäst i stora fönster och där den får lov att vara nedfälld ofta, så man kan se de vackra trälamellerna.

Hos oss hittar du träpersienner i flera olika träslag. Hårda träslag som exempelvis ek eller ask ger persiennen ett exklusivt utseende medan en persienn med bambuträ ger ett helt annat uttryck. Till våra oljade lameller använder vi en speciell olja som bevarar den fina karaktären i träet samt skyddar den mot UV-ljus. Vill du ha ett prisvärt alternativ ska du välja en lamell av laserad lind.

På bilden syns en vacker träpersienn från vår leverantör Luxaflex.

 

 

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller lite för mycket insyn i bostaden? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra gardiner, persienner, rullgardiner och andra solskydd.