Klassiska rullgardiner

Rullgardiner är en omtyckt klassiker som går att få i en mängd olika utföranden. Välj mellan klassiskt vitt, mönstrat, färgglatt, transparent eller mörkläggande rullgardiner. Du kan också välja att ha rullgardinen i en stilig kassett eller med dekorativa underlister. Rullgardinen fungerar även utmärkt som en modern gardinkappa och har då två funktioner i en.
Samtliga modeller går att få med mörkläggande egenskaper.

Våra rullgardiner håller alltid högsta kvalitet och har eleganta och diskreta detaljer och beslag. Välj om du vill ha manövrering med kulkedja, drag i underlist eller med motor. Allt skräddarsys åt dig.

På bilden syns en rullgardin från vår svenska leverantör Luxaflex® barnkollektion.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller lite för mycket insyn i bostaden? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra gardiner, persienner, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden