Rullgardiner för takfönster

Takfönster är en vacker detalj och skapar ett fint ljusinsläpp i din bostad. Soliga dagar blir det dock snabbt varmt i rummet vilket kräver ett solskydd som stänger ute värmen, har du takfönster i ditt sovrum vill du kanske även ha ett solskydd som mörklägger.

Hos oss kan du beställa specialanpassade solskydd till Velux och FAKRO takfönster. Med ett skräddarsytt solskydd får du en perfekt passform för just ditt takfönster och våra rullgardiner kommer i en stor variation av färger, mönster och vävar. Även styrningen väljer du utifrån ditt behov, du kan till exempel ha en enklare grepplist där du drar gardinen till önskat läge eller motorisera dina gardiner vilket är smart om takfönstret sitter högt upp.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.