Är din uteplats redo för många (och långa) sommarkvällar?

En markis gör din uteplats både mysigare och mer funktionell. Den dämpar både sol och vind och håller borta kvällsfukten. När du väljer en måttbeställd markis från Moogio får du fantastisk kvalitet och stilren design, i varje detalj. Vi hjälper dig dessutom att montera dina solskydd så att de får exakt det utseende du önskar och håller många, många år.

Förläng sommarkvällen med fulländad design

I markisen MX-3 har Markilux förpackat stilren, slimmad design och överlägsen funktion till ett riktigt bra pris. Lägg till fjärrstyrning, terrassvärmare och belysning så har du markis som slår det mesta. Läs mer om MX-3 här.

För att alla hem är unika

På Moogio hittar du inga standardlösningar. För oss är det viktigt att du får en lösning som är perfekt anpassad i mått och material för just ditt hem. Och, inte minst, att den är exakt monterad.

Kan vi hjälpa till?

Få tips och råd i din närmaste butik

Bli inspirerad och få goda råd i din närmaste Moogio-butik, eller boka ditt kostnadsfria hembesök direkt här på hemsidan. Du kan också ringa oss för rådgivning över telefon. Vi har bred erfarenhet av solskydd och hjälper dig hitta både rätt lösning för just ditt hem.