Montör sökes till Moogio Varberg

Det går bra för Moogio och vi behöver dig! Nu söker vi dig som är teknisk och en rådgivande person ut i fingerspetsarna. Du vill ge kunden den bästa servicen med professionella installationer på ett effektivt och hållbart sätt. Du har visioner och vill gärna testa dina vingar på ett företag där stora utvecklingsmöjligheter finns. Du gör det med energi. Med självsäkerhet. Vi gillar nämligen målmedvetna människor som sätter teamet och våra kunder först.

Dina arbetsuppgifter

Din roll som rådgivande montör hos Moogio blir att ge service och installationer av  solskydd till både privat- och företagskunder i deras hemmamiljö. Tillsammans med dina medarbetare jobbar du mot uppsatta mål, allt utefter Moogios koncept och affärsidé.

Vi söker dig som

– har ett stort intresse för service och teknik och att uppnå resultat
– gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo
– är noggrann och ansvarstagande
– vill arbeta med högkvalitativa produkter
– har ett intresse för färg och inredning
– har körkort
– har nära till skratt och gillar att ha kul på jobbet (det gör vi!)

Vi växer så det knakar och därför behöver vi dig!

Vi är Moogio, Nordens ledande solskyddskedja och specialister på solskydd och fönsterinredning. Vi finns representerade på ett 30-tal orter i Sverige och Danmark. Vi hjälper våra kunder med allt från små, smidiga lösningar till omfattande installationer på en hel fastighet. Vi gillar det vi gör och vill att fler ska ta del av vårt erbjudande. Därför behöver vi dig som vill hjälpa oss att fortsätta vår tillväxtresa.

 

Låter det intressant?

Skicka din skriftliga ansökan, CV och personligt brev, via e-post till jobb@moogio.se. Märk ansökan ”Montör Varberg”. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vi hoppas att det är just du som är med oss längst fram i solskyddsbranschen.

 

Nordens ledande butikskedja för skräddarsytt solskydd.
Sedan 1956.

Moogio har arbetat med solskydd i över 60 år. Idag är vi Nordens ledande kedja för skräddarsytt solskydd och fönsterinredning, med enheter på ett 30-tal orter i Sverige och Danmark. Vi är specialister på solskydd och har ett stort utbud av bland annat högkvalitativa markiser, persienner, rullgardiner och klassiska gardiner. Under åren har vi lärt oss att en lösning sällan passar alla. Därför skräddarsyr vi alltid varje produkt enligt våra kunders önskemål och behov. För att solskyddet ska få exakt rätt utseende hjälper vi också till med både mätning och montering.