Solskydd för offentlig miljö

Moogio arbetar inte bara med privata miljöer, tvärtom. En stor del av vår verksamhet är kopplad till företagslokaler och offentliga miljöer såsom kontor, restauranger, butiker, konferenslokaler, spa-anläggningar samt lokaler för skola och omsorg. Vi har lång erfarenhet av stora som små projekt, både för insida och utsida.

För att trivas bra på en arbetsplats eller i en offentlig lokal är det viktigt med en tilltalande miljö och ett behagligt ljusklimat. En sådan miljö underlättar och inspirerar till goda prestationer och är därför en viktig nyckel i alla verksamheter. Moogios filosofi är att inredning, teknik och funktion ska fungera tillsammans som en helhet och vara anpassade till användarna. Det betyder att designen ska vara tilltalande och skapa en kreativ atmosfär. Målet är att du ska kunna koncentrera dig på ditt jobb och att dina kunder eller besökare ska trivas lika bra. Vi ser även till att göra solskydden till en integrerad del av företagets identitet.

Utmaningen och uppgiften ligger i att hitta det som passar just er! Att skräddarsy en anpassad totallösning – att ta hänsyn till förutsättningar och begränsningar såväl som önskemål. Kanske handlar det om inredning för det representativa styrelserummet eller hörsalen med höga krav på den audiovisuella utrustningen. Kanske är du ute efter mörkläggning i en konferenslokal eller solavskärmning i ett öppet kontorslandskap? Eller har du som mål att göra lokalen mer energisnål och sänka dina energikostnader?

För att boka en kostnadsfri rådgivning kontakta er närmaste butik. Tillsammans görs en behovsanalys och vår personal tittar på era lokaler och fönster.

Vill du ha mer information om uteserveringar och restaurangmarkiser?
Ladda ner vår nya restaurangfolder här >

Moogio är grymma att jobba med och deras solskydd för företag är både snyggt och håller hög kvalitet

Person Persson, Företagskund