Funderar du på ny markis eller parasoll till semestern?

När du köper en markis eller parasoll hos oss på Moogio får du alltid robust kvalitet och stilsäker design, in i minsta detalj. Det gör att du kan lita på att ett solskydd från oss behåller funktion och utseende varje dag, i många år. Så om du funderar på en ny markis i sommar, investera i kvalitet från oss på Moogio. Beställ idag så levererar och monterar vi innan semestern*.

Oaser av skugga

Mitt på dagen, när solen står som högst på himlen. Då njuter du som mest av skuggan. På bilden syns en frihängande parasoll i klassisk vitt, från österrikiska kvalitetstillverkaren Glatz. Skräddarsy och måttbeställ i butik, för leverans innan semestern.

Måttbeställd perfektion

Våra parasoller håller alltid högsta kvalitet. Det gör att du får en parasoll som håller stabilitet, funktion och färg i många år. På bilden syns parasollen Alu Twist i djup, mättad orange. Prata med oss i butik så hjälper vi dig välja modell, vävkvalitet och färg.

Markilux MX3

Förläng sommarkvällen med fulländad design

Med nya MX-3 har Markilux förpackat stilren, slimmad design och överlägsen funktion till ett riktigt bra pris. Lägg till fjärrstyrning, terrassvärmare och belysning så har du markis som slår det mesta. Läs mer om MX-3 här.

Skräddarsytt

För att alla hem är unika

På Moogio hittar du inga standardlösningar. För oss är det viktigt att du får en lösning som är perfekt anpassad i mått och material för just din uteplats eller balkong. Och, inte minst, att den är exakt monterad.

Kan vi hjälpa till?

Bli inspirerad och få goda råd i din närmaste Moogio-butik, eller boka ditt kostnadsfria hembesök direkt här på hemsidan. Vi har bred erfarenhet av solskydd och hjälper dig hitta både rätt lösning för just ditt hem.

Prata med oss!

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök genom att klicka här, så hjälper vi dig på plats i din bostad. Du är också varmt välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt lösning för just ditt hem.

* Med reservation för att leveranstider kan variera beroende på produkt och respektive butiks beläggning.