Vårkampanj: 20% rabatt på alla markiser

När du väljer en måttbeställd markis från oss på Moogio får du alltid fantastisk kvalitet och stilren design, i varje detalj. Om du beställer markis senast 31/3 får du dessutom hela 20% rabatt på markisen. Välj ur hela sortimentet, så hjälper vi dig med tips, råd och inspiration under resans gång. Vi hjälper dig dessutom att montera dina markiser så att de får exakt det utseende du önskar. Kontakta din närmaste butik här, eller boka kostnadsfritt hembesök här. Välkommen!

Hållbar kvalitet, i varje detalj

Våra markiser håller högsta kvalitet i alla delar, från markisväv och armar till motorisering och extrautrustning. Det gör att din markis behåller både utseende och funktion i många, många år.

Skräddarsytt & MONTERAT

För att alla hem är unika

På Moogio hittar du inga standardlösningar. För oss är det viktigt att du får en markis där både mått och material är perfekt anpassade för just ditt hem. Och, inte minst, att den är professionellt och exakt monterad.

 

 

Markilux MX3

Förläng vårkvällen med fulländad design

I markisen MX-3 har Markilux förpackat stilren, slimmad design och överlägsen funktion till ett riktigt bra pris. Lägg till fjärrstyrning, terrassvärmare och belysning så har du en markis som slår det mesta. Läs mer om MX-3 här.

Kontakta oss

Vi hjälper till!

Bli inspirerad och få goda råd i din närmaste Moogio-butik, eller boka ditt kostnadsfria hembesök direkt här på hemsidan. Du kan också ringa oss för rådgivning över telefon. Vi har bred erfarenhet av solskydd och hjälper dig att hitta rätt lösning, för just ditt hem.

Prata med oss!

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök genom att klicka här, så hjälper vi dig på plats i din bostad. Du är också varmt välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt lösning för just ditt hem.