Screenmarkiser

Visa mer

Stilrena screenmarkiser

Du är förmodligen nöjd med din nuvarande bostad. Detta är anledningen till att du stannar. Om du nyligen har renoverat ditt hem eller har byggt nytt är det självklart att du vill att ditt hem ska framstå som inbjudande och attraktivt. Därför letar du nu efter några stilrena screenmarkiser som kan fungera som en slags utvändig rullgardin. Det säger sig självt att om ditt hem har några stora fönsterpartier kan det vara en god idé att investera i några screenmarkiser som kan hjälpa dig att uppnå ett snyggt utseende samtidigt som du skapar funktionalitet. På denna sida hittar du vårt exklusiva urval av skärmmarkiser i flera storlekar, färger och utföranden. Det är bara att beställa den produkt som passar dina behov bäst.

En screenmarkis både blockerar och håller värmen

Vi är alla glada för ljus. Det är därför man idag ser till att bostäder har stora fönster och glaspartier. Men det kan också innebära att man ibland upplever en viss värmeförlust. En screenmarkis kan visa sig vara en riktigt bra lösning. En screenmarkis ser till att värmen inte sipprar ut genom fönstren. När du tänker på de stigande energipriserna kan det mycket väl vara så att du beställer en screenmarkis som kan begränsa bostadens värmeförlust.

Men den primära anledningen till att beställa en screenmarkis är nog det fantastiska solskydd som markisen erbjuder. Soliga dagar kan det vara en stor fördel att ha en screenmarkis som effektivt blockerar solljus och värme. Detta är särskilt relevant om du har några stora fönsterpartier. Eftersom bostäderna idag har en bättre energiklass kan det ibland vara svårt att få bort den överskottsvärme som kommer från det infallande ljuset. Med en screenmarkis kan du enkelt se till att solljuset inte gör bostaden till en bastu.

Vindtåliga screenmarkiser

Om du bor på ett ställe där det blåser mycket, måste du ta ställning till screenmarkisens motståndkraft mot hårda vindar. Hos oss kan du beställa markiser som håller hög vindklass. Om du tror att du behöver en markis med vindklass 3 så kan du förvänta dig en mycket vindstabil markis som klarar höga vindhastigheter. Detta tack vare ett system som ser till att markisen förblir stabil trots hårda vindar. 

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.