Screenmarkiser

Screenmarkis Luxaflex

Visste du att upp till 90% av solstrålningen blockeras och hålls ute med screenmarkiser. Medan du kan hålla värmen ute kan du se genom den transparenta väven, men utomstående kan inte se in i dagsljus. En annan fördel är dess vackra och strömlinjeformade design, vilket innebär att produkten tar upp minimalt utrymme i fönstret, men bidrar fortfarande med stor effektivitet. Screenmarkiser monteras antingen precis utanför fönsterramen eller i en nisch. Tyget löper från topp till botten, som med en traditionell rullgardin.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

Välj en screenmarkis från Luxaflex

Med screenmarkiser från Luxaflex ser du till att ditt hem håller en behaglig temperatur även under årets varmaste dagar. Med de unika dukarna som används på utvändiga screenmarkiser från Luxaflex skapas optimal filtrering av både värme och ljus, vilket förhindrar bländning i TV-apparater och datorskärmar. Fördelen är att du kan titta ut, men förbipasserande kan inte titta in i dagsljus.

Ett mode som är här för att stanna

Förr var utvändiga screenmarkiser något som ofta förknippades med kontorfastigheter och offentliga byggnader. De senaste åren har marknaden för utvändiga screenmarkiser vuxit och omfattar till stor del även privatbostäder. Luxaflex screenmarkiser finns i tre unika modeller, i olika former och kassettstorlekar.

Luxaflex Beaufort ZIP

Luxaflex Beaufort ZIP är den mest exklusiva modellen från Luxaflex, tillgänglig för stora fönster upp till 17 kvm, och som med sitt innovativa system tål starka vindlaster. Med dragkedjesystemet förblir väven fast i sidoskenan, även om det blåser starkt utanför.  Modellen finns med fyrkantig kassett.

Luxaflex ProScreen ZIP

ProScreen ZIP är en universell modell, de passar både små och stora fönster upp till 9 kvm. Modellen har, precis som sin storebror, Beaufort ZIP, ett dragkedjesystem som ser till att väven stannar på sin plats även om det blåser.  Modellen finns med både kvadratisk och fasad kassett.

Luxaflex ProScreen

ProScreen är baserad på samma princip som ProScreen ZIP förutom att dess system inte har ett blixtlåssystem. ProScreen är därför mer lämplig för mindre fönster som inte är starkt utsatta för vind. Modellen finns med både kvadratisk och fasad kassett.

Ett stort urval av färger

Kollektionen innehåller cirka 30 vävar i olika färger. Konstruktionen finns i fyra standardfärger: vit, aluminium, antracit och svart. Om en annan RAL-färg önskas kan det väljas mot en avgift.

En skräddarsydd lösning för dina behov

Luxaflex utvändiga screenmarkiser är rostfria, av hög kvalitet och passar många olika fönsterformer och storlekar. Liksom alla andra produkter vi erbjuder på Moogio är dessa screenmarkiser skräddarsydda för dina fönster, liksom de färger och vävar du vill ha.

Solskyddsguide

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.