Fristående markiser

Markis Markilux Markant

Markant från Markilux är ett komplett fristående terasskydd som enkelt kan öppnas upp eller stängas med en horisontell markis. Med hjälp av tvärgående balkar kan regnvatten från väven enkelt rinna av och ner i rännan, vidare ner och ut via benen.

I Markanten kan både solljus, värme och sidor skärmas av med markiser, vilket skapar ett helt slutet uterum. Sidorna kan utrustas med screenmarkiser, där även paneler i pvc-plast kan sättas in. Det blir med andra ord ett helt täckt uterum i textil. Du kompletterar enkelt din Markant med både värmare och belysning för extra komfort.

Mått (max): 600 x 600 cm

Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra olika solskydd. Du är också varmt välkommen att kontakta din närmaste butik om du behöver hjälp, tips och råd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden