Fristående markiser

Pergola

Pergola är den optimala markislösningen för dig som har en större uteplats att skydda då pergolamarkisen kan täcka upp till 30 kvadratmeter. I motsats till vanliga terrassmarkiser har pergolan en fast markisställning som inte fälls ut tillsammans med väven, vilket gör att den är extremt stabil och vädertålig. Ställningen har trots sin stabilitet en snygg och nätt design och stolpar och sidoskenor är mjukt rundade i sin form. De främre stolparna gjuts eller fixeras i ett fast underlag och har en standardhöjd på 250 cm. Stolparna kan även fås höj- och sänkbara för att effektivt avskärmna lågt stående sol och för bättre vattenavrinning. Har du behov av att täcka ännu bredare ytor, eller exempelvis en restaurangservering går pergolan utmärkt att seriekoppla. Den kan då täcka en yta på upp till 60 kvadratmeter. Pergolan är även smart att kombinera med en sidomarkis för ytterligare solskydd och rumskänsla.

Alla delar på markisställningen pulverlackeras och det finns ett brett utbud av vävar att välja bland. Pergolamarkisen levereras som standard med Sunsilk eller Sunvasväv. För ett mer vattentätt alternativ väljer du Sunsilk Perla. Pergolan levereras alltid med motor. För att optimera ditt solskydd kan en sol- och vindautomatik kopplas till som gör att markisen reagerar när solen står på eller om det börjar blåsa för mycket.

Mått (max): 610 x 450 cm eller 500 x 600 cm

Prisexempel: 400x300 cm - 80 647 kr (exklusive montering och installation)

Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden