Markisväv

Markisväv Markilux Sunsilk SNC

Sunsilk är Markilux egena unika vävkollektion med tekninken som kallas Nano Swela Clean. I praktiken betyder det att markisväven är nanobehandlad på ett sätt som gör att smuts och partiklar inte fäster på väven. För att smuts enkelt ska kunna falla av markisen måste lutningen vara minst 14º. Skölj av markisen med vattenslangen. Högtryckstvätta eller gnugga aldrig väven, då försvinner den fina ytfinishen.

Sunsilkväven finns i många fina färger och mönster. Vissa mönster som finns är unika och säljs endast till Markilux markiser. Den tunna skira väven ger ett fantastiskt härligt ljus och är mycket behaglig att sitta under. Alla Markilux vävar har högsta möjlig solskyddsfaktor som är möjlig med textiler, SPF 50+Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden