Markisväv

Markisväv Markilux Sunvas

Markilux markisväv Sunvas har en mycket traditionell karaktär trots att den är i 100% polyester. Sunvas är en självrengörande duk som har högsta möjliga ljusäkthet. Tyget är av tysk toppkvalitet och förutom att vara självrengörande när det utsätts för smuts och regn har Sunvas-tyget ett UV-faktorskydd på 50+. Duken är sammansvetsad, så att inga sömmar syns på duken, vilket ger en tätare duk, mer enhetlighet och ett mycket renare utseende. Hållbarheten för en svetsad duk är också mycket högre än för en sydd duk. Sunvas finns i alla tänkbara färger och kännetecknas av sina dämpade och disiga färger.

Självrengörande effekt
Vattendroppar som träffar Sunvas-duken samlar upp smutspartiklar och rinner av markisduken och tar med sig smutsen (markisen måste ställas in på en lutning på minst 14 grader), så att du kan njuta av ditt vackra tyg länge för att komma.

Ljus- och väderbeständig och motståndskraftig mot blekning
Högteknologiskt garn färgat till kärnan, kombinerat med en högkvalitativ finish utvecklad på Markilux, garanterar den mest fantastiska nyansen under förtältet att koppla av i.

Certifierad enligt Oeko-Tex standard 100
Markilux markisväv är garanterat fri från skadliga färgämnen och kemikalier.

Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

Hitta närmaste butik

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

Vi hjälper dig hitta rätt solskydd

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

  Röd markis över uteplats med stengolv och möbler med matchande tyg.

  Solskyddsguiden

  För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

  Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden