Takmarkiser

Takmarkis Markilux 879/779

Markilux 879/779 är en så kallad undertaksmarkis som läggs under glastaket i ditt uterum. Under glastaket ligger markisen väl skyddad från smuts vilket underlättar skötseln av markisen. Markisen rullas ut tyst och smidigt tack vare ett optimerat glidsystem. Markilux 879 har en elegant design och kassetten mäter endast 130 mm vilket gör att den ligger väldigt diskret under glastaket.

Du kan välja till Tracfix-system vilket innebär att markisen löper in och ut i ett slutet spår. Det går även att välja till integrerade LED spotlights för att ytterligare öka trivselfaktorn i ditt uterum.

Maxbredd: 600 cm, Maxutfall: 600 cm
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

Hitta närmaste butik

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

Vi hjälper dig hitta rätt solskydd

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden