Halvkassettmarkiser

Markis Markilux 1600

Markilux 1600 är Moogios mest sålda terrassmarkis. Den eleganta designen och de flexibla montagemöjligheterna gör att markisen passar de flestas behov. Markisen har kraftiga armar och tack vare den dubbla kättingen är den den också extra vindtålig. Den unika kassettdesignen har en speciell stängningsmekanism som gör att väven döljs och ligger väl skyddad under kassetten. Halvkassetten är försedd med en smart borstlist som avlägsnar löv och smuts när markisen fälls in. Terrassmarkisen lackeras som standard i 7 olika färger.
Som tillval kan du beställa Markilux 1600 med frontrullgardin som manövreras med vev eller med motor och/eller LED spotar som sitter snyggt integrerat i frontprofilen. Den kan även beställas med Bionic Tendon armar.
Vill du ha inbyggd halogenbelysning i frontprofilen heter modellen 1650.

Maxbredd: 710 cm, Maxutfall 400 cm

Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på utFör ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden