Halvkassettmarkiser

Markis Markilux ES-1

Markilux ES-1 är en markis med elegant design. Terrassmarkisen är anpassad för alla vädertyper och skyddar din uteplats i vått och torrt.

Terrassmarkisen är tillverkad i semi-matt, borstat, högkvalitativt stål som skyddar alla funktionella delar av markisen från att rosta. Det vackra stålet skapar eleganta linjer och ger markisen ett förfinat utseende. Till skillnad från andra markiser där band eller kedjor används för att fälla ut vikarmarna, så använder Markilux ES-1 gasfjädrar för ökad stabilitet och dukspänst.

Du väljer själv vilken av Markilux högkvalitativa vävar du vill ha på din terrassmarkis.

Maxbredd: 650 cm, Maxutfall: 350 cm


Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på utFör ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden