Halvkassettmarkiser

Markis Moogioline FA58

FA58 är en populär terrassmarkis med det senaste både i design och funktion som passar de flesta uteplatser. Modellen har smarta detaljlösningar och komponenter som håller mycket hög kvalitet. FA58 är utrustad med en halvkassett, vilket innebär att markisväven ligger inkapslad och skyddad mot väder och vind. Även markisarmarna täcks in visuellt av kassettens front när den är inrullad, vilket ger modellen ett mycket kompakt och tilltalande utseende. Markisens gedigna konstruktion är till största del tillverkad i lättskött strängpressad aluminium. Profiler finns i standardkulörerna vitt, antrasitgrå och naturanodiserad eller välj till speciallackad aluminium.
Markisen går att få i en variation av färger. Markisväven är tillverkad av en akrylfiber som motstår vatten, mögel och röta. Vävens kvalitet tillsammans med hårdvarans gedigna konstruktion borgar för en lång livslängd. Frontrullgardin kan också väljas till.
Terrassmarkisen FA58 monteras på vägg eller under tak, och väggkonsol ingår som standard. Flera olika smidiga styrningsalternativ erbjuds, exempelvis motorisering.

Maxbredd: 700 cm, Maxutfall: 400 cm

Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på utFör ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden