Helkassettmarkiser

Markis Markilux 5010

Markilux 5010 är en robust helkassettmarkis med eleganta former. Trots den slimmade helkassetten är 5010 en av moogios starkaste terrassmarkiser. Kättingarmarna ser till att markisväven alltid är perfekt utspänd, även vid utsatta väderförhållanden tex. kustnära lägen. Kraftiga aluprofiler och starka aluminiumarmar med inbyggda fjädrar. Över- och underarmarna har olika längder vilket ger en mycket stabil markis i utfälld position. 5010 har en inbyggd ränna i framkanten som för ev regnvatten ut till sidorna. Har du behov av att täcka en riktigt stor uteplats kan du med fördel sammankoppla två Markilux 5010. Terrassarkisen kan extrautrustas med Shadeplus, en extra markisväv som rullas upp i framkanten på markisen. 5010 går utmärkt att komplettera med sol- och vind automatik.
Markisen levereras som standard med pulverlackerad kassett och beslag. Välj mellan 7 olika standardfärger på stommen, men det är även möjligt att lacka i valfri färg. För att göra din markis mer personlig går det även att välja färg på ändkåporna.

Maxbredd: 700 cm, Maxutfall: 400 cm
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på utFör ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden