Helkassettmarkiser

Markis Markilux 6000

Markilux 6000 är vår stolthet inom terrassmarkiser. Den är både snygg och robust på samma gång, samtidigt som den är extremt vädertålig. Markilux 6000 har helt ljudlösa armar tack vare tekniken Bionic Tendon, som består av slitstarka högteknologiska nylonband istället för kätting. De kraftiga armarna och den stadiga konstruktionen gör att markisen passar bra vid utsatta lägen såsom takterrasser och kustnära områden. Det går att sammankoppla flera enheter vid behov.

Markisen tillverkas i stora storlekar, upp till 7x4 meter. Färger på detaljer och väv väljer du helt själv. Terrassmarkisen kan även levereras med integrerad belysning i frontprofilen. Markilux 6000 kan extrautrustas med Shadeplus, en extra markisväv som rullas ned i framkanten på markisen. Kombinera Shadeplus med integrerad belysning i frontprofilen.

Maxbredd: 700 cm, Maxutfall: 400 cm

Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på utFör ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden