Helkassettmarkiser

Markis Markilux 970

Markilux terrassmarkis 970 har en modern design och flera tekniska bekvämligheter. Helkassettmarkisen levereras med Bionic Tendon vilket innebär att armarna är ljudlösa då de fälls in och ut med hjälp av högteknologiska slitstarka band istället för kätting. Som tillval kan du beställa Markilux 970 med frontrullgardin som manövreras med vev eller med motor och/eller LED spotar /List som sitter snyggt i bakkant på kassetten.
Markisen kommer i en rad av tidlösa färger som går att kombinera med läckra accentfärger för exempelvis frontprofilen, vilket gör att markisen kan bli en iögonfallande detalj på fastigheten.

Mått (max): 600 x 300 cm eller 500 x 350 cmEgenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på utFör ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden