Helkassettmarkiser

Markis Markilux 990

Liten och kompakt är Markilux 990, Moogios minsta terrassmarkis. 990 fungerar utmärkt både som balkong- och terrassmarkis, men även över ett större fönsterparti där både funktion och design är avgörande. Storleken och vikten minimeras tack vara den u-formiga frontkassetten som elegant omsluter vikarmarna och markisväven vid infällt läge. Själva kassetten är endast 13 cm på höjden och passar därför perfekt där det är mindre plats eller där själva markisställningen inte ska synas. Den tätslutande kassetten gör att både väv och armar ligger väl skyddade vid infällt läge.
990 går att göra upp till 5 meters bredd. Vikarmarna är försedda med en rundad kätting som håller markisväven väl spänd. Den rundade frontprofilen har en inbyggd vattenränna som gör att regnvatten enkelt rinner av vid sidan av markisen istället för framför markisen. Markisen kan monteras med vägg eller takbeslag.
Markisställningen är pulverlackerad och finns i sju standardfärger. Mot ett pristillägg kan du få din markis lackerad i den RAL-färg du önskar.

Prisexempel: 400x300 cm - 42 311 kr (exklusive montering och installation)


Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på utFör ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden