Markilux 930 Swing

Markilux 930 Swing

Terrassmarkisen Markilux 930 Swing har utvecklats för montage under ett tak eller en balkong. Den smidiga storleken gör att markisen nästan blir osynlig i infällt läge. Markisen kan ha en lutning på upp till 80 grader, och är därför idealisk när kvällssolen står lågt. När markisen är infälld lutar den automatiskt upp till 0 grader så att den inte tar upp sikten i infällt läge. Markisens huvud har en rörlig mekanism, som gör att terrassmarkisen alltid ligger i vågrät position när den är infälld.

En nästan lodrät markis

Med en lutning på upp till 80 grader kan du köra ut din Markilux 930 i nästan lodrätt läge. Denna funktion gör att 930 Swing sticker ut betydligt från alla traditionella markiser, varför modellen är särskilt populär bland balkongägare. Med din markis 930 kan du därför njuta av att vara ute på din balkong, även när solen står lågt på himlen.

Vackert och enkelt skydd mot solen

Markilux 930 är en snygg och enkel markis i sitt utseende. Markisen finns i upp till 5 meter bred och med en utskjutning på 3 meter, vilket typiskt sett räcker för de flesta balkongägare. Även om markisen är speciellt utvecklad för balkonger, kan den även vara tilltalande för restauranger, hotell och trädgårdsägare.

Starka armar

Markisen finns med de välkända och robusta dubbla kättinglänkarna – en kvalitetsstämpel som är känd för att ha en uthållighet som håller i många år.

Elegant finish

Med den extra dekorativa finishen i den främre balken får denna markis en unik individuell charm.

Speciell vridmekanism

Den endast 12 cm höga markisramen vrids diskret till 0 graders läge när markisen är infälld. Först när du drar ut markisen vrider markisramen ner till önskat och förinställt läge.

Välj bland hundratals färger

För din MX 930 kan du välja mellan hundratals olika färger och mönster. Välj mellan 7 standardfärger för ramen. Vill du ha en annan ramfärg kan du välja exakt den RAL-färg du vill ha.

Hantera vinden

Även om Markilux 930 är en öppen markis, utan kassett, är den en särskilt stark markis, och klarar vindkrafter upp till vindmotståndsklass 2. Den kan därför i utfällt läge klara vindhastigheter på upp till mellan 7,5 och 10,4 meter per sekund.

Styr din markis på distans

Öka markisens komfort genom att fjärrstyra den. På så sätt blir du av med den ursprungliga veven och kan istället fjärrstyra din markis med fjärrkontroll, app eller röststyrning. Lägg även till en sol- och vindsensor eller skaksensor som hjälper till att automatiskt flytta in och ut markisen beroende på väder.

Vill du att vi hjälper till?

  • Boka ett kostnadsfritt möte med oss
  • Rådgivning och inspiration
  • Vi träffas digitalt, i butik eller hemma hos dig

    Privatperson eller företag?