Öppna markiser

Markis Markilux 1300

Väljer du terrassmarkisen Markilux 1300 får du en traditionell och pålitlig markiskonstruktion. Markisen har inget fast tak och passar därför utmärkt där hus-eller balkongtaket skyddar markisen vid infällt läge. Monteras markisen på en gavel där det inte finns ett naturligt skydd för markisen kan du med fördel komplettera med ett aluminium- eller plexitak. De robusta aluminiumarmarna har en kraftig kättinglänk som gör markisen stark och stabil.
Markisen pulverlackeras i sju olika standardfärger men det finns också möjlighet att få markisen i valfri färg som tillval. Markilux 1300 levereras som standard med Sunsilk- eller Sunvasväv och det finns ett brett utbud av färger att välja bland. Markisen manövereras enklast med motor men kan även fås med vev.Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på utFör ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden