Öppna markiser

Markis Moogioline FA42

FA42 är vår svensktillverkade terrassmarkis. Markisen är byggd på en traditionell konstruktion med stabila och starka armar. En öppen terrassmarkis monteras bäst under en balkong eller där taket ger ett naturligt skydd åt markisen.
FA42 har en öppen konstruktion vilket innebär en synlig bärprofil. Modellen erbjuds i bredder upp till hela 700 cm. De flesta hårdvarudelarna är tillverkade i strängpressad, lättskött aluminium. Terrassmarkisen finns som standard i svart, vit eller silvermetallic. Du kan välja mellan 100-tals olika akrylvävar från flera olika kollektioner.
En skyddande takprofil att montera ovanför markisen finns som tillval. Som tillval finns också pitcharm som möjliggör höjdledsjustering av markisen i utfällt läge för att optimera skuggeffekten. Dessutom rekommenderas till större bredder tillvalet glidstödlager som ger stöd åt markisväven i ihoprullat läge för att undvika att väven sackar.

Maxbredd: 700 cm, Maxutfall: 400 cm


Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på utFör ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden