Sidomarkiser

Markis Markilux Format

Markilux Format är en modern, flexibel sidomarkis som kan användas både som vindskydd eller insynsskydd. Sidomarkisen är byggd i tåliga aluminiumramar och du väljer fritt markisväv. Det går också att få Markilux Format med helt transparent tyg.

Namnet Format kommer av att det är en sidomarkis som kommer i många olika format. Beställ en "Basic" i fast format för en stilren design, eller varför inte med välja flyttbara sektioner som går att flytta från sida till sida som en panelgardin eller en skjutdörr på ett skåp? Format kan dessutom beställas som "Lift"-version, vilket gör att du kan höja och sänka den precis som du vill.

Möjligheterna - och kombinationsmöjligheterna - är helt enkelt många i denna moderna, högkvalitativa och stilrena sidomarkis från Markilux. Kontakta oss gärna för tips och råd eller inspiration när du ska köpa markis eller solskydd, vi hjälper till!

Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på utFör ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden