Tillval och Motorisering

Shadeplus / Frontmarkis

Till de flesta av våra markiser kan du välja till en praktisk Shadeplus frontmarkis. Shadeplus fungerar som en rullgardin, monterad i framkanten av markisen. Rullgardinen dras ner och upp med vev eller med en fjärrkontroll. Med en extra markisväv i framkanten av din terrassmarkis kan du reglera ljus, skugga och insyn utan att behöva ändra på markisens lutning.

Shadeplus fungerar extra bra på sensommarkvällar då solen ligger låg och markisens tak inte är tillräcklig avskärmning. En frontmarkis fungerar även som ett extra insynsskydd eller som ett vindskydd vid lätta vindar. Komplettera din markis med en Shadeplus och en snygg sidomarkis och du har skapat ett komplett flexiblet uterum.
Shadeplus kan beställas i de flesta vävar. Vi rekommenderar att välja en transparent väv av screen- eller transolisväv där du kan se ut genom väven utan att behöva rulla upp den. Det skapar en luftigare kännsla under din markis. Shadeplus sitter integrerat i fronprofilen av markisen och är helt osynlig vid uppfällt läge. Hur lång ner gardinen kan rullas beror på vilken markismodell du har. Shadeplus går även att eftermontera på några markismodeller men vi rekommenderar alltid att beställa det från begynnelsen för att slippa onödiga extra kostnader.
Egenskaper
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.

    Solskyddsguiden

    För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden