Tillval och Motorisering

Sol- och vindsensor

Utrusta dina solskydd med en smart automatik som styrs efter tid, sol eller vind. Med en sol- och vindsensor behöver du inte komma ihåg att fälla in markisen när det blåser, sånt sköter automatiken själv. En sol- och vindsensor styrs i förstahand efter vindhastigheten. En enklare och billigare lösning kan vara en skaksensor som reagerar när markisen börjar att vibrera, och då fälls in.
En enklare variant på sol- och vindsensorn är skaksensorn, där du inte behövre dra fram ström till själva sensorn.
Skaksensorn monteras på lämpligt ställe på markisen, oftast i framkant av markisställningen. När markisen börjar vibrera sänder skaksensorn en signal till motorn som ger ett kommandot att markisen ska fällas in. En mycket enkel och smart lösning för att slippa oroa sig om markisen är glömd ute.
Finansiering Delbetala räntefritt 24 månader

Solskyddsguiden

För ljust i sovrummet? Eller alldeles för varmt på uteplatsen? Ditt solskydd ska inte bara vara estetiskt tilltalande, det ska också göra din vardag enklare och mer bekväm. Vår solskyddsguide hjälper dig hitta rätt bland våra markiser, persienner, parasoller, rullgardiner och andra solskydd.

Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Våra solskyddsbutiker finns på många orter runtom i landet. Välkommen in för att diskutera ditt behov av solskydd och bli inspirerad av både nyheter och klassiker.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SOLSKYDD

Är du osäker på vilken solskyddslösning som är rätt för ditt hem? Vi erbjuder kostnadsfri, förutsättningslös rådgivning på plats i din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.