Motorisera dina gardiner!

Skapa den ultimata komforten i ditt hem eller på företaget med motoriserade gardiner. Med smarta lösningar kan du programmera och styra dina gardiner så de följer din dygnsrytm samtidigt som de skapar en behaglig inomhusmiljö. Genom att ha motoriserade gardiner får du även ett helt barnsäkert alternativ. Det finns inga linor eller kedjor som barn riskerar att fastna i, vilket gör denna typ av gardiner perfekta för exempelvis barnrummet.

Styrning kan delas upp i nivåer, beroende på hur avancerat system du önskar. Somfy är den största leverantören av styrsystem och deras produkter går att applicera på samtliga solskydd som går att motorisera. Luxaflex har ett eget styrsystem som heter PowerView och som fungerar på flera av deras produkter.

  • Styrning med fjärrkontroll. Detta är det helt klart vanligaste valet hos våra kunder. Du styr enkelt dina gardiner genom knapptryckningar på fjärrkontrollen. Du kan exempelvis ställa in program utifrån din dygnsrytm eller om det är andra tider som du önskar att gardinerna automatiskt skall öppnas eller stängas. Både Somfy och Luxaflex tillhandahåller styrningar med fjärrkontroll.
  • Trådlös styrning genom app på din telefon eller surfplatta. Väljer du denna betjäningsmetod får du en stor flexibilitet i användandet av dina gardiner. Precis som med fjärrkontroll kan du ställa in olika program så gardinerna öppnas/stängs vissa tider på dygnet. Har du appen så kan du även justera dina gardiner när du inte är hemma. Skiner solen och du vill ha svalt när du kommer hem från jobbet? Öppna upp appen och med några snabba klick har du dragit ned gardinerna hemma. Mer praktiskt och bekvämt kan det knappast bli! Både Somfy och Luxaflex tillhandahåller styrningar med app.
  • Komplett hemma-automatik-styrning. Om du har många system i ditt hem som du vill sammankoppla med en styrning rekommenderar vi TaHoma från Somfy. Exempel på system man vill samköra styrning på kan vara gardiner, markiser, larmsensorer, garageport och belysning. TaHoma fungerar på de allra flesta produkter och i och med att det är kompatibelt med andra system skapar det oändliga möjligheter.

Prisexempel på motorisering av rullgardin med batterimotor, batterirör och fjärrkontroll: från 949 kr.

Vill du veta mer om elektrisk styrning av gardiner är du välkomne att kontakta någon av våra butiker för mer information!