Motoriserade rullgardiner med fjärrstyrning

Aldrig har motoriserade rullgardiner med fjärrstyrning varit så populära som just nu. Och det är inte konstigt; priserna på motorn är lägre än någonsin – samtidigt har komforten och användarvänligheten aldrig varit högre.

Nu kan du välja rullgardiner från vår helt egna kollektion och få dem monterade med tyst motor och smidig fjärrstyrning. Det kräver ingen elektrisk installation och motorn kommer med inbyggt laddningsbart batteri så att du slipper tänka på batteribyten. Pris för motor är endast 1346 kr. Enkelt, smidigt och lyxigt på samma gång!

Rullgardinerna är, som övriga produkter hos oss på Moogio, skräddarsydda helt utifrån dina fönster. Kontakta din närmaste butik eller boka ett kostnadsfritt besök i din bostad, helt förutsättningslöst och kostnadsfritt direkt här på hemsidan.

Vill du boka kostnadsfritt hembesök?

Du är alltid varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra kollegor, när du vill få proffshjälp på plats i din bostad. Klicka här för att komma till bokningssidan. Under besöket kikar vi på vilka rullgardiner, tygkvaliteter och gardinupphängningar som passar bäst och du får möjlighet att ställa dina frågor i lugn och ro.

Välkommen till oss på Moogio!