Ska ni göra ert hem eller uteplats lite extra fint i sommar?

Välj måttbeställda markiser och gardiner från oss på Moogio. Då får du alltid produkter av högsta kvalitet och stilren design i varje detalj. Vi hjälper dig dessutom att montera dina solskydd så att de får exakt det utseende du efterfrågar. Det gör att du kan lita på att ditt solskydd behåller både funktion och utseende varje dag, i många år. Kontakta närmaste butik här, eller boka kostnadsfritt hembesök här– vi har öppet som vanligt hela sommaren!

Oaser av skugga

Mitt på dagen, när solen står som högst på himlen. Då njuter du som mest av skuggan. På bilden syns en frihängande parasoll i klassisk vitt, från österrikiska kvalitetstillverkaren Glatz. Skräddarsy och måttbeställ i butik, för snabb leverans.

Måttbeställd perfektion

Våra gardiner och gardintyger håller alltid högsta kvalitet. Det gör att du får gardiner som håller utseende, funktion och färg i många år. På bilden syns vackra, ljusa gardinlängder från Pagunette i kombination med en hissgardin med hög grad av ljusgenomsläpp. Prata med oss i butik så hjälper vi dig välja tygkvalitet, mått och färg.

Shelby, Pagunette

Markilux MX3

Förläng sommarkvällen med fulländad design

I markisen MX-3 har Markilux förpackat stilren, slimmad design och överlägsen funktion till ett riktigt bra pris. Lägg till fjärrstyrning, terrassvärmare och belysning så har du markis som slår det mesta. Läs mer om MX-3 här.

Skräddarsytt

För att alla hem är unika

På Moogio hittar du inga standardlösningar. För oss är det viktigt att du får en lösning som är perfekt anpassad i mått och material för just ditt hem. Och, inte minst, att den är exakt monterad.

Kan vi hjälpa till?

Bli inspirerad och få goda råd i din närmaste Moogio-butik, eller boka ditt kostnadsfria hembesök direkt här på hemsidan. Om du vill se hela vårt utbud av markiser klicka här. Du kan också ringa oss för rådgivning över telefon. Vi har bred erfarenhet av solskydd och hjälper dig hitta både rätt lösning för just ditt hem.

Prata med oss!

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök genom att klicka här, så hjälper vi dig på plats i din bostad. Du är också varmt välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer och hjälper dig välja rätt lösning för just ditt hem.