31 oktober 2023

Henrik Søndergaard blir ny VD för Moogio

Moogio, Skandinaviens ledande butikskedja inom måttbeställt solskydd, meddelar idag att Henrik Søndergaard har utsetts till företagets nya VD. Henrik tillträder sin nya roll den 13 november 2023 och efterträder Johan Palmér, som har lett företaget framgångsrikt som VD under de senaste 8 åren.

Bakgrund inom retail och e-commerce

Henrik Søndergaard kommer senast från ledande befattningar inom företag som Netto/Salling Group och Outnorth. Med sin mångåriga erfarenhet inom både retail och e-commerce är han väl förberedd för att ta Moogio till nästa nivå.

”Moogio är ett otroligt spännande företag med ett starkt varumärke och stort kunnande inom solskydd. Det engagemang jag vet finns hos franchisetagarna och medarbetarna är imponerande och jag ser fram emot att få jobba med detta drivna och kunniga team framåt. Jag tackar styrelsen och ägarna för förtroendet.”

Henrik Søndergaard

”Det har varit en fantastisk resa att få leda Moogio under snart 8 år. Jag är övertygad om att Henrik, med sin bakgrund och erfarenhet, är den rätta personen för att ta Moogio till nästa steg i företagets utveckling.”

Johan Palmér

Om Moogio

Moogio har arbetat med solskydd i över 60 år. Idag är företaget Skandinaviens ledande franchisekedja inom måttbeställt solskydd och fönsterinredning, och finns representerade på 34 orter i Sverige och Danmark.

För kontakt och mer information:

Christian Sonestam
Country Manager Sverige

christian.sonestam@moogio.se
031-315 07 09