Nu öppnar vi i Borlänge – och firar med 20% rabatt på alla gardiner från Luxaflex!

Moogio är Nordens största kedja för måttbeställda solskydd. Och nu blir vi ännu större! Från och med den 1/11 finns vi nämligen även i Borlänge, när vi öppnar ett showroom på Ritgatan 6! För att fira lite extra ger vi alla besökare till vårt showroom 20 % rabatt på alla gardiner från Luxaflex under hela november*!

Varmt välkommen in till oss!

När du köper ett solskydd av oss på Moogio får du inte bara högsta kvalitet och stilren design. Och produkter från marknadsledande tillverkare. Vi hjälper dig dessutom med montering och måttagning, så att du får precis det utseende och den funktion som du söker. Prata med oss, så hjälper vi dig att hitta just den lösning som passar för ditt hem. Varmt välkommen in till oss på Ritgatan 6 för råd, tips och inspiration!

* Erbjudandet gäller tom 30/11 och endast i Moogios showroom i Borlänge. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Till butikssidan
Bild på motorsystem som kan kopplas ihop med röststyrning

Vill du istället att vi kommer till dig?

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök för att få en känsla för vilken lösning de söker och vad som passar bäst i din bostad. Så om du vill, är du varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök genom att klicka här, så hjälper vi dig på plats i din bostad.

Boka ditt hembesök